Koronaepidemian vuoksi viime kuukaudet ovat olleet hyvinkin haasteellisia myös ajanvarauksen suhteen ja nyt syksyn myötä kuvioita suoraviivaistetaan ja sitä kautta toivottavasti tuodaan myös sujuvuutta ajanvaraukseen.

Ajanvaraukset voi tehdä suoraan ottamalla yhteyttä tatuoijaan sosiaalisessa mediassa (Instagram Direct Message), ilmestymällä studiolle juttelemaan artistille tai nettisivuilla olevan lomakkeen kautta. Lomake lähettää sähköpostia valitsemallesi artistille tai Krunikan Leiman yleiseen mailiin, josta käymme kyselyitä yhdessä läpi.
Tatuoijan kanssa voit sopia ajankohdan tatuoinnillesi tai tarvittaessa konsultoinnille. Myös muut kyselyt tulee tehdä suoraan tatuoijan kautta.

Ajanvaraustilanne Syyskuussa 2020

Elena Mignani
Aikoja löytyy hyvin. Elena tekee mielellään värillistä ja mustaharmaata neotraditionalia. Elenan kanssa keskustelu onnistuu englanniksi tai italiaksi. Elenalle aikoja on mahdollista saada myös viikonlopuille ja illoille.

Tuomas Valtanen
Tuomas palaa tatuoimaan lokakuussa ja hänelle on vielä loppuvuodelle joitain aikoja vapaana. Tuomaksen tyyli on vahvasti omanlaisensa, joka on taittunut monen asiakkaan ihon lisäksi useiden bändien levynkansiin ja bändipaitoihin. Tuomas tatuoi arkisin työaikoina.

Kurtis Weaver
Kurtis on Krunikan Leiman old school -tekijä eli tekee perinteisiä tatuointiaiheita perinteisellä tyylillä. Kurtikselle voi saada aikoja hyvinkin nopeasti ja hän tekee myös töitä viikonloppuisin ja tarvittaessa myös iltaisin. Kurtis järjestää myös Krunassa Walk In -päiviä.

Elisabet Waris
Elisabetin kalenteri on tällä hetkellä ihan täynnä ja hän ei ota tällä hetkellä uusia asiakkaita ollenkaan.

Ilari Musta
Ilari aloitti elokuussa työt Image-lehden Art Directorina ja vaikka haluaisi kovasti tatuoida, niin tatuointipäiviä on vain rajallisesti tarjolla. Ilari kerää odotuslistaa, johon hän postailee vapautuvat ajat välillä aika lyhyelläkin varoituksella. Ilari tekee pääasiassa nörttiaiheita Star Warsseista Pokemoneihin.

Vierailevat Artistit
Koronatilanteen vuoksi ulkomaalaisia vierailijoita ei näillä näkymin ole tulossa ihan heti, mutta heti kun se on turvallista niin olemme yhteydessä aluksi ainakin vakkarivierailijoihin. Lisäksi meille on tulossa ainakin yksi Suomessa tatuoiva tyyppi vakkarivieraakaksi.