Koronatragedian täyttämä vuosi 2020 lähestyy loppuaan ja Krunikan Leimassakin on tapahtunut vuoden aikana paljon muutoksia – startattiin uusi kuvitusagentuuri Musta Agency, Ilarin ja Elisabetin seuraksi tuli tiimiin mukaan vanha tuttu Tuomas Valtanen ja lisäksi meillä on pyörähtänyt studiolla useampikin lahjakas artisti. Ulkomaalaisia vierailijoita koronan takia ei olla harmiksemme saatu studiolle, mutta toivottavasti ensi vuonna!


Mitä te teette?
Me tehdään tatuointeja niin asiakkaan ideoiden pohjalta kuin myös walk in-tatuointeja ilman ajanvarausta. Meidän tekijöiltä onnistuu suurin osa eri tatuointityyleistä ja jos ei osu omiin vahvuuksiin, niin meillä käy vuosittain useita kansainvälisiä huippuartisteja vierailemassa.

Ketä teille on duunissa?
Krunikan Leimassa vakituisina tatuoijina työskentelevät Ilari Musta ja Tuomas Valtanen. Alusta asti mukana ollut Elisabet Waris jatkaa Krunikan Leimassa, mutta on vähentänyt tatuoimista ja ei ota enää uusia ajanvarauksia.

Missä?
Meidän pieni ja kotoisa tatuointiliike löytyy Snellmaninkadulta Kruununhaasta, Helsingin sydämestä, ihan Kansallisarkiston sporapysäkin vierestä. Tosta vierestä löytyy niin Säätytaloa kuin Tuomiokirkkoakin. Ollaan alueen pisimpään toiminnassa ollut tatuointiliike ja ovet avattiin vuonna 2015.

Miten teille on aikoja?
Tuomakselle löytyy vielä joitain aikoja loppuvuodelle! Elisabetin kalenteri on nyt kiinni ja Ilarin siirryttyä Image-lehteen töihin, hän pitää jonotuslistaa ja tarjoaa vapaita aikoja sitä kautta.

Tervetuloa Krunaan!