Tatuointi Stadista? - Tatuointiliike Krunikan Leima
Krunikan Leimasta saat tatuoinnit ammattitaitoisesti ja turvallisesti. Liike on Helsingin sydämessa, Kruununhaassa.
tatuointi, tatuoinnit, helsinki
3336
single,single-portfolio_page,postid-3336,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.5,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Jos olet harkitsemassa tatuoinnin ottamista Helsingissä, niin tilanne on kannaltasi vallan hyvä – Helsinki on nimittäin usean loistavan tatuointiliikkeen ja erinomaisen tatuoijan kotipaikka.

 

Tatuointiliike Krunikan Leimassa meitä on mun (Evy) lisäksi kolme tatuoijaa (Elisabet, Parn ja Ilari) ja yksi tatuointiharjoittelija (Klaudia), joilla jokaisella on selkeä oma tyylinsä ja joiden tavoitteena on toteuttaa asiakkaan toiveiden mukaan, tälle räätälöity hieno ja aikaa kestävä tatuointi. Meidän tatskaajien mukavuusalueet löytyvät blackwork-tatuoinneista, neotraditionalismista, itämaisista ja black’n’grey tatuoinneista, sekä fantasiakirjoista ja peleistä ideoita ammentavista väritatuoinneista. Toki teemme muutakin, mutta jos asiakas haluaa tatuointinsa tyylillä, jolle mielestämme löytyy kaupungista sopivampi tekijä, niin mielellämme vinkkaamme asiakkaalle tästä (esimerkiksi tekstitatuoinneissa tai old school-tatuoinneissa).

 

Leppoisin terveisin,

EvyShop Manager
Krunikan Leima

Shop Manager Evy Len / Krunikan Leima

 

Viisi hyvää syytä valita Krunikan Leima:

 

Tatuointityylimme miellyttävät

Tykästyit Instagram-gallerioissamme esillä oleviin tatuointeihin ja tyyleihin millä tatuoinnit ovat toteutettu.

 

Mahtavia vierailijoita

Pyrimme siihen, että studiolla pyörisi tasaisin väliajoin loistavia tekijöitä ympäri maailmaa. Vuonna 2017 meillä vierailevat ulkomailta mm. Monika Boo (Liettua), Fuki/Fukari (Puola), Dogma Noir (Puola) ja Suomesta Erika Suhonen (Halla Tattoo, Rovaniemi), Tatu Hurme (Tatuoine, Valkeakoski) ja Joonas Nikkinen (Ritual Ink, Kokkola). Lisääkin on tulossa ja heistä tiedotamme Instagram- ja Facebook-sivuillamme.

 

Leppoisa ilmapiiri

Krunikan Leima on tunnettu leppoisasta ilmapiiristään, jonne tuloa on turha jännittää. Avostudiossa keskustelut pyörii usein musiikin, pelien, puunhalailun, leffojen ja tv-sarjojen ympärillä, mutta toki kaiken muunkin. Suvaitsevainen ja rento ilmapiiri syntyy suvaitsevaisista ja rennoista tyypeistä, jonne myös ensikertalaisen on helppo tulla. Studiolta löytyy XBox One, virvokkeita, pahaa kahvia ja paljon mm. sarjakuvalehtiä luettavaksi jos aika tuppaa käymään pitkäksi.

 

Haluat tatuointisi turvallisesti

Tatuoijillamme on tuorein tieto tatuoimisen hygieniasta (F.T.A.A. Hygieniakoulutus 2014) ja liikkeessämme käytetään vain testattuja ja hyväksyttyjä musteita (Eternal, Dynamic, Fusion ja Intenze). Tatuointitarvikkeet tulee alan luotettavalta toimijalta Nordic Tattoo Suppliesilta. Teemme myös yhteistyötä tatuoimisen turvallisuuden takaamiseksi suomalaisen, työterveyspalveluita tarjoavan Dextran kanssa.

 

Haluat tukea vastuullista yrittämistä

Krunikan Leima on asiansa moitteettomasti hoitava osakeyhtiö, joka haluaa ottaa myös kantaa. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme tavoitteena vahvasti eteenpäin pyrkivä yritys, joka haluaa tarjota työntekijöilleen alan parhaat työolosuhteet tatuointitaiteen tekemiselle. Haluamme myös olla rakentamassa parempaa yhteiskuntaa – Krunikan Leima on muun muassa ensimmäinen yritys, joka on valittu SETA ry:n kannatusjäseneksi, sekä olemme myös eläinsuojeluyhdistys Animalian yhteisöjäsen.

Tervetuloa Krunikan Leimaan! :)

home