Koronatragedian täyttämä vuosi 2020 lähestyy loppuaan ja Krunikan Leimassakin on tapahtunut vuoden aikana paljon muutoksia – startattiin uusi kuvitusagentuuri Musta Agency, Ilarin ja Elisabetin seuraksi tuli tiimiin mukaan vanhoja tuttuja kuten Tuomas ja Kurtis, mutta myös uusi kasvo, superlahjakas Elena Mignani Italiasta. 

Kalenterit ovat auki ja loppuvuodelle löytyy vielä hyvin aikoja! 

blogikuva
Mitä te teette?
Me tehdään tatuointeja niin asiakkaan ideoiden pohjalta kuin myös walk in-tatuointeja ilman ajanvarausta. Meidän tekijöiltä onnistuu suurin osa eri tatuointityyleistä ja jos ei osu omiin vahvuuksiin, niin meillä käy vuosittain useita kansainvälisiä huippuartisteja vierailemassa.

Ketä teille on duunissa?
Krunikan Leimassa työskentelee viisi tatuoijaa: Studion perustaja Ilari Musta, Blackwork-tatuointeihin erikoistunut Elisabet Waris, Italista Suomeen muuttanut Neotraditional-artisti Elena Mignani, bändipaitoihin ja levynkansiin erikoistunut Tuomas Valtanen, sekä perinteisiin tatuointeihin ja walk ineihin hurahtanut englantilainen Kurtis Weaver.

Missä?
Meidän pieni ja kotoisa tatuointiliike löytyy Snellmaninkadulta Kruununhaasta, Helsingin sydämestä, ihan Kansallisarkiston sporapysäkin vierestä. Tosta vierestä löytyy niin Säätytaloa kuin Tuomiokirkkoakin. Ollaan alueen pisimpään toiminnassa ollut tatuointiliike ja ovet avattiin vuonna 2015.

Miten teille on aikoja?
Elenalle, Tuomakselle ja Kurtikselle löytyy hyvin aikoja vielä loppuvuodelle! Kurtis pyrkii pitämään Walk In -päiviä aina lauantaisin ja paikalla välillä myös muita meidän artisteja tekemässä pikkukuvia. Elisabetin kalenteri on nyt kiinni ja Ilarin siirryttyä Image-lehteen töihin, hän pitää jonotuslistaa ja tarjoaa vapaita aikoja sitä kautta.

Tervetuloa Krunaan!