Uusi blogisarja esittelyssä! Nimensä mukaisesti me Krunan tyypit esitellään meidän viisi lempi ulkomaalaista tai suomalaista tatuointiartistia kertomalla oleellisimmat tiedot heistä muutaman tatuointikuvan kera. Ekana fanituksen kohteensa teille esittelee Evy!

 

monika2monika1monika3

Nimi: Monika Malewska

Sijainti: Tychy, Puola

Instagram: monika_malewska

Monika työskentelee tällä hetkellä Zmierzloki Tattoossa Puolan Tychyssa. Hänen tyyliä voisi kuvailla realistisuuteen taipuvaksi blackworkiksi, jolle ominaista on psykedeeliset ihmis/eläinhahmot. Ennen tatuoijan hommia Monikan Behancen mukaan hän opiskeli ja valmistui arkkitehdiksi ja aloitti tatuoijan hommat vuonna 2015. Monika on mun ehdoton ykkönen lempi ulkomaalaisista tatuointiartisteista ja tavoitteeni on myös saada joskus häneltä kuvaa omalle iholleni!

 

leitbild2leitbild1leitbild3

Nimi: Daniel Meyer aka LEITBILD

Sijainti: Los Angeles, Yhdysvallat

Instagram: dasleitbild

Daniel on alunperin kotoisin Saksasta, mutta vaikuttaa tällä hetkellä Los Angelsissa. Hän kuvailee omilla sivuillaan tyyliänsä black and greyksi, joka sisältää tarkkoja linjoja, pistetekniikka-varjostusta ja geometrisia elementtejä. Ennen tatuoimista Daniel työskenteli suunnittelijana, luovan alan ihmisiä ollut aina siis. Daniel kuuluu yksiin niistä artisteista, joita oon seurannut somessa ikuisuuden ja hänen tyylillensä ominaiset geometriset linjat ja dotwork ovat aikoinaan inspiroineet myös mua omassa taiteessani.

 

grindesign1grindesign2grindesign3

Nimi: Rob Borbas aka Grindesign

Sijainti: Budapest, Unkari

Instagram: grindesign_tattoo

Borbasin kotistudio on Rooklet Ink Budapestissa Unkarissa. Grindesign kuuluu varmasti maailman tunnetuimpiin synkän tatuointitaiteen nimiin. Rob kertoo Inked Magazinen haastattelussa päätyneensä tatuointialalle siten, kun vuonna 2012 yksi Unkarin tatuointibisneksen edelläkävijöistä kävi Borbasin näyttelyssä ja kysyi tältä mikäli haluaisi alkaa tatuoimaan. Kahdeksan kuukauden epäröinnin jälkeen Borbas otti koneen käteen ja nyt kuuluu itse maailman tunnetuimpiin blackwork-tekijöihin.

dotstolines1dotstolines2dotstolines3

Nimi: Chaim Machlev aka DotsToLines

Sijainti: Berliini, Saksa

Instagram: dotstolines

Chaim Machlev muutti Israelista Berliiniin vuonna 2012 halutessaan alkaa tatuoijaksi. Hän innostui tatuoimisesta ottaessaan itse omaa ensimmäistä tatuointiaan, jonka ottoa hän kuvaili Inked Magazinen haastattelussa hyvin hengelliseksi ja elämää muuttavaksi kokemuksesi. Ennen tatuoimista Chaimilla ei ollut aikaisempaa taiteellista kokemuspohjaa. Hänen tyylillensä ominaisia ovat tarkat, minimalistiset linjat ja kuviot. Chaimin taiteesta hyvin mielenkiintoista tekee se, miten hän saa epäsymmetriseen ihmiskehoon luotua niin symmetrisen tatuoinnin!

 

chiesa1chiesa2chiesa3

Nimi: Brando Chiesa

Sijainti: Firenze, Italia

Instagram: brandochiesa

Brando Chiesan studio on Blood Brotherhood Italian Firenzessä. Chiesan erikoinen ja ennennäkemätön tyyli on herättänyt paljon huomiota sosiaalisessa mediassa ja tämä herra kuuluu varmasti tällä hetkellä tatuointimaailman nouseviin ja kuumimpiin nimiin. Chiesa kuvaa itse tyyliänsä ”pastel goreksi” ja se onkin varmasti osuvin ilmaisu kuvaamaan näitä söpöjä pinkin sävytteisiä ja hellyyttävän demonisia animesta inspiroituneita hahmoja. Henkilökohtaisesti itse luotan mustiin/mustaharmaisiin tatuointeihin omassa kehossani, mutta jos väritatuoinnin ottaisin, ottaisin sen Brando Chiesalta.