OLI KAUNIS, vähän sumuinen perjantaiaamu kello yhdeksän. Krunikan Leima oli kokoontunut päämajaansa valmistautumaan viikonlopun hurjaan Itä-Suomen reissuun. Messukamat oli pakattu jo eilen. Onks kaikki mukana? On joo. Jännitys tiivistyy, vielä kuppi kahvia ja sitten menoks.

Matkan menopelinä toimi tyylikäs vuokrattu (EDIT: Lisbetin porukoiden) sinapinkeltainen perheauto. Uskottavuutta lisää toi Avril Lavignen Let Go -albumin toistolla kuuntelu suurimman osan matkasta. Ilari toimi DJ:nä. Tunteet oli pinnassa näitä lyriikoita kuunnellessa:

Why should I care
’Cause you weren’t there when I was scared
I was so alone
You, you need to listen
I’m starting to trip
I’m losing my grip and I’m in this thing alone…
Avril Lavigne – Losing Grip

Lisää hauskuutta matkalle toivat mummot tienvarsilla (LUE: ojissa), joita sitten bongailtiinkin urakalla ja yksi niistä osoittautui variksenpelättimeksi! Aika psykedeelistä meininkiä.

Mikkelissä pysähdyttiin lounastamaan ennen messuja. Päivän menu: Hesen perinteinen kasvistortilla ja ranskalaiset. 4D: Elämäni vegaanina – kun vaihtoehtoja ei ole.

Molempina messupäivinä Krunan tatuoijat – Ilari, Elisabet ja Parn – työstivät isoja kuvia. Lisbetin hemmottelupenkissä oli yrityksen shop manager Evy, siis minä.

Kaikki artistimme osallistuivat messuilla tatskaskaboihin. Parn itämaisella lohikäärmeellä, Lisbet Hecate-jumalattarella ja Ilari epäortodoksisella Yodalla. Kategorioita olivat mm. Best Of The Day, Best of Friday ja Best of Saturday. Lauantaina Parn voitti Best of Saturday -pokaalin black’n’grey kuvallaan! Se olikin jo toinen pysti Parnille kautta aikojen kolmatta kertaa järjestetyiltä Joensuun messuilta joka lähti mukaan. Hyvä Parn!

Lauantai-illan päätteeksi meno oli aika uupunutta ja seuraava etappi olikin nukkumaanmeno, mutta Klaudia ja Parn jaksoivat vielä bilettää! Klaudialla menikin niin lujaa, että sunnuntaina aamiaisella vielä lauantai-aamuna ylistetty aamupuuro ei maistunut ja kotimatka meni melko hiljaisesti ja huonovointisesti. Kun oltiin Helsinkiin päästy, Klaudia tuli siihen tulokseen että taisi olla vielä jopa kännissä ajomatkalla. Good game well played!

Sunnuntain kotimatkalla lisäksi pysähdyttiin Simpeleen Teboililla ja törmättiin siellä kans Scar.fi tatskastudion tyyppeihin! Kuvassa vas. Evy ja Lisbet, oik. Lassi, Sampo ja Parn. Lassin ja Sampon välissä meidän koira ja maskotti (eli Klaudian hiusmytty). ryhmärämä

Kaiken kaikkiaan messureissu oli onnistunut ja kaikilla oli niinq superfantsuu. Lisää tunnelmia messuilta voit käydä tsiigaamassa Joenzoo Inkmanian Facebook-sivuilla! Valtavan iso kiitos vielä järjestäjille ja erityisesti Inkulle loistavista messuista!

Iloisin terveisin,

Evy

 

 

Parnin itämainen lohikäärme

Elisabetin mystinen Hecate jumalatar
Elisabetin mystinen Hecate jumalatar
Ilarin purkkaa mässyttävä Yoda
Ilarin purkkaa mässyttävä Yoda