Krunikan Leiman blogi on ollut tuloillaan jo tovin ja heinäkuussa kysyimme asiakastyytyväisyyskyselyssä myös meidän asiakkailta vinkkejä siihen, että mistä asioista jengi ois kiinnostunut lukemaan lisää.

Top 3 aihetta olivat (% vastaajista):
87% – Tatskoja, tatskojen suunnitelua ja tarinaa/haastatteluja ihmisistä joille ne tatskat tulee
84% – Tietoa tatuoinneista, tatuointityyleistä ja vinkkejä loistavista tatskaajista joita seurata
68% – Juttuu Krunikan Leiman tyypeistä – enemmän persoonaa, arvoja yms. kehiin

Asiat, jotka taas eivät saaneet hirveetä kannatusta olivat:
10% – LA INK tyylistä draamaa
11% – Krunikan Leiman jengin treeni- ja safkapäiväkirja

Tän pohjalta funtsittiin, että voitais tosiaan kerran kuukaudessa tehdä blogikirjoitus ”Kuukauden Leimatusta”, eli napataan joku asiakas, jota haastatellaan, kuvataan tatskan eteneminen suunnittelusta valmiiseen kuvaan ja annetaan hänen kertoo vähän itsestään ja tatuoinnistaan. Sen lisäksi postaillaan yleistä infoo tatuointityyleistä, musteista, lainsäädännöstä ja muista alaan ja tatuointikulttuuriin liittyvistä jutuista. Ja toki sit avataan myös enemmän sitä ketä me ollaan, miksi ja miten me ollaan päädytty näihin hommiin ja sen sellaista. Mut joo, draamat ja treenipäiväkirjat jäänee sit tällä kertaa tekemättä.

Asiakastyytyväisyyskyselyssä oli heitetty myös mukaan kommentti ”Messuraportteja sisältäen kaikki likaiset yksityiskohdat” joten aloitamme meidän shop manageri Evyn Joenzoo Inkmanian messuraportilla!