<PÄIVITETTY SYYSKUUSSA 2020> Tatuointiliikkeissä on erilaisia ajanvarauskäytäntöjä ja tästä postauksessa selviää kuinka Krunikan Leimassa toimitaan! Ensin otetaan yhteyttä artistiin joka sosiaalisessa mediassa, täyttämällä yhteydenottolomake tai piipahtamalla studiolla moikkaamassa artistia. Artistin kanssa sovitte jatkosta.

Helppoa ja kätevää!

ENSIMMÄINEN VAIHE: Yhteydenottolomake

Täällä nettisivuillamme on yhteydenottolomake jonka kautta otamme uudet ajanvaraus-, jatkoaika-, korjausaikakyselyt jne vastaan. Artisteille voi laittaa myös kyselyä sosiaalisessa mediassa, mutta paras tapa on täyttää lomake. Jos tulet käymään paikan päällä studiollamme, voimme toki keskustella ideasta, mutta artisti saattaa olla kiinni tatskaamisessa, joten aikaa ei välttämättä ole riittävästi kunnon konsultaatioon. Täyttämällä lomakkeen ensin, saamme yhteystietosi ja merkittävät jutut asiakasrekisteriin ja referenssikuvat yms arkistoitua (=varmempi tapa tulla vastatuksi).

 

Yhteydenottolomakkeessa pyydetään täyttämään perustiedot: nimi, sähköposti, puhelinnumero, osoite jne, jotka lisään DigitalBooker-asiakasrekisteriimme ja ajanvarausjärjestelmään ensimmäisen sähköpostivastaukseni jälkeen. Kun olet lähettänyt yhteydenottolomakkeen, saat heti sähköpostiisi automaattivastauksen ja kopion viestistäsi. Mikäli tätä  viestiä ei näy, on syytä epäillä että viesti on päätynyt roskapostiin – tarkistathan siis myös sen!

 

Käytämme sähköistä asiakasrekisteri, jotta asiakkaidemme tiedot pysyvät paremmin ja turvallisemmin tallessa ja tarvittaessa sieltä löytää helposti esim. sähköpostiosoitteen/puhelinnumeron jos pitää olla yhteydessä tatuointia koskien. Asiakasrekisteriimme keräämme myös erilaiset odotuslistat ja rekisterissä he, jotka tiedoissaan ovat hyväksyneet markkinoinnin, saavat myös kuukausittaisen uutiskirjeemme sähköpostiinsa.

 

Lisäksi asiakasrekisterissä on sähköinen kalenteri, johon buukatessa aikaa asiakkaan sähköpostiin tulee varausvahvistus tästä, sekä tatuointipäivää edeltävänä päivänä saa vielä muistutuksen tekstiviestillä ajanvarauksesta. Kun lisäämme tietosi asiakasrekisteriin, sähköpostiisi tulee rekisteröitymislinkki, jota klikkaamalla pääset asettamaan salasanan ja voit sitten kirjautua jälkeenpäin osoitteessa -> https://www.varaaheti.fi/krunikanleima/fi asiakasrekisteriimme tarkastelemaan ja muuttamaan omia tietojasi ja varauksiasi.

 

Tatuoija, tatuoinnin sijainti, tatuoinnin koko jne ovat oleellisia asioita tietää kun alan vastaamaan yhteydenottoosi. Sitten se kaikista tärkein, eli tatuoinnin kuvaus. Muutaman sanan kuvaus aiheesta ja onko kyseessä väri/musta/mustaharmaa tatuointi – nämä tiedot kertomalla pääsee jo pitkälle! Viestin mukaan voi vielä liittää yhden kuvatiedoston eli referenssikuvan, joka kruunaa yhteydenoton ja se toden totta kertoo yleensä enemmän kuin tuhat sanaa! Jos referenssikuvia on useampi, niitä voi lähettää jälkeenpäin sitten sähköpostitse.

 

Panostamme studiollamme etenkin kuvien laadukkaaseen ja uniikkiin suunnitteluun, joissa näkyy tatuoijan oma kädenjälki ja tyyli. Lähtökohtaisesti emme tee kopioita muiden tekemistä teoksista, mutta referenssikuvat ovat toki aina suotavia. Jos referenssikuvan tyyli näyttää siltä, että studioltamme ei löydy sopivaa tekijää – pyrimme aina suosittelemaan vaihtoehtoisesti jotain toista artistia/artisteja toisesta/toisista tatuointiliikkeestä Helsingin alueelta, jonka/joiden tyylin uskoisin soveltuvan paremmin tatuoinnin toteuttamiselle. Jotta tatuoinnista tulisi varmasti hyvä ja mieluisa, tekijän tyylillä on väliä. Aiomme tehdä myöhemmin postauksen aiheesta ”miten valitset tatuoijasi” myös tänne blogin puolelle :)

 

 

TOINEN VAIHE: Konsultointi

Mikäli projekti kuulostaa siltä, että sitä voi lähteä joku meidän tatuoijista tekemään – seuraavana etappina tatuoija kutsuu asiakkaan paikan päälle konsultointiin. Poikkeuksena ne asiakkaat, jotka ovat tulossa kauempaa kuin pääkaupunkiseudulta tai sen kehyskunnista tatuoitavaksi – heille artisti järjestää sähköpostikonsultoinnin (ellei asiakas itse halua välttämättä tulla paikan päälle käymään). Olemme varanneet artistien kalentereista oman konsultaatiopäivän, joka on yleensä yksi tietty päivä kerran kuussa jolloin artisti ottaa konsultoinnit vastaan saman päivän aikana. Kahden keskiseen konsultointiin varataan aikaa max puolisen tuntia, yleensä konsussa menee kuitenkin 10-20 minuuttia. Konsultoinnissa täytetään paperinen suunnittelulomake, johon tehdään muistiinpanoja tatuoinnin toiveista yms ja joiden pohjalta artisti lähtee sitten suunnittelemaan tatuointia.

Konsultoinnin lopuksi otamme 200 euron varausmaksun, joka hyvitetään lopuksi tatuoinnin hinnasta. Jos on isompi projekti kyseessä ja tatuoimiskertoja on useampi kuin yksi – varausmaksu hyvitetään viimeisellä tatuoimiskäynnillä. Jos on tulossa kauempaa tatuoitavaksi eikä pääse paikan päälle konsultointiin, lähetämme sähköpostikonsultoinnin jälkeen varausmaksun laskuna sähköpostiin.

 

KOLMAS VAIHE: Ajan varaaminen kalenteriin

Konsultoinnin jälkeen, tatuoija lisää sovitun ajan järjestelmäämme.

 

NELJÄS VAIHE: Odottaminen, kunnes päivä koittaa!

Sähköpostittelun, konsultoinnin ja ajan vahvistuksen jälkeen seuraa sitten se odotusvaihe. Tatuoijamme lähettävät yleensä luonnoksen nähtäväksi sähköpostiin ennen tatuointipäivää, yleensä edeltävän päivän aikana ennen sovittua aikaa, jotta mahdolliset tarvittavat muutokset ehtii tehdä ennen aikaa.

Ja sitten koittaa tatuointipäivä! Jeeeeee! Mahtavuutta :)

 

TÄRKEÄ HUOMIO SÄHKÖPOSTEISTA!

On ilmennyt, että jotkut sähköpostipalvelut (esim. hotmail, luukku) sensuroivat viestimme jotka tulevat meidän @krunikanleima.fi -päätteisistä osoitteista roskapostiksi. Jos vastausta ei kuulu viikossa – tarkistathan myös roskaposti-kansiosi jos viesti olisikin päätynyt sinne! Olemme hyvin pahoillamme siitä että viestejä on saattanut mennä tämän takia ohi ja harmikseen emme pysty tähän mitenkään vaikuttamaan.

 

 

 

Kuinka varaan ajan?

1914 -15 . Professori Matti ƒyr‰p‰‰n (1852-1928) hammasl‰‰k‰rin vastaanotto, Pohjoisesplanadi 5.

  1. Tutustu artistien töihin heidän Instagrameissaan
  2. Lähetä yhteydenottolomake Krunikan Leiman nettisivujen kautta ja täytä pyydetyt tiedot
  3. Ensimmäinen vastaus pitäisi tulla viikon sisällä, tarkista roskaposti mikäli vastausta ei näy!
  4. Tule studiolle paikan päälle konsultointiin sinulle varattuna aikana. Varaa konsultointiin mukaan 100 euron varausmaksu.
  5. Saat sähköpostiisi varausvahvituksen tatuointipäivästä. Sitten odotellaan!
  6. Saat luonnoksen tatuoinnista sähköpostiisi tatuointipäivää edeltävän päivän aikana.
  7. Saat tekstiviestimuistuksen puhelinnumeroosi ajanvarauksesta päivää ennen aikaa
  8. Tatuointipäivänä saavu studiolle ajoissa sovittuna ajankohtana