Yhteishaku - Tatuointiliike Krunikan Leima
Krunikan Leima on viihtyisä tatuointiliike Helsingin sydämessä Unioninkadulla. Tatuoijina toimivat Elisabet Waris, Parn Zanco, sekä Ilari Musta.
tatuoinnit,helsinki,tatuointi,hinta,tattoo,finland,tatuointiliike,krunikan,leima,parn zanco,ilari musta, elisabet waris
4329
page,page-id-4329,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.5,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

YHTEISHAKU

Oletko haaveillut urasta tatuointitailijana? Krunikan Leima hakee nyt harjoittelijaa, josta tavoitteena on kouluttaa uusi tatuoija meidän leppoisaan työyhteisöön. Jos ala siis kiinnostaa niin täytä ihmeessä alla oleva lomake niin olet askeleen lähempänä haaveitasi.

Homma menee siis kutakuinkin näin. Maaliskuun aikana meille voi lähettää näitä lomakkeita, jotka tsekkaillaan ja hakijoiden joukosta poimitaan osa, joille lähetetään ennakkotehtävät ja lisäkysymyksiä. Niille jotka eivät ennakkotehtävävaiheeseen pääse, niin heille laitetaan sähköpostilla viestiä asiasta.
Ennakkotehtävissä on kaksi piirrustustehtävää ja yksi maalaustehtävä. Lisäkysymyksissä kartoitetaan hakijan sitoutumista suunnitelmiin, taustaa taiteen parissa ja muita juttuja. Ennakkotehtävät tehneistä tyypeistä valitsemme sitten kolme henkilöä haastatteluun, joista yksi sitten otetaan meille harjoitteluun. Muille kielteinen vastaus tulee sähköpostilla maaliskuun aikana.

Vuonna 2016 toteutimme vähän samantyyppisen “yhteishaun” johon hakemuksia tuli kymmeniä. Loppusuoralle pääsi kolme ihmistä, joista kaksi on alalla. Toinen heistä on Krunan Klaudia Kujansuu.
Klaudian harjoittelusta kirjoitettiin aikoinaan pari blogipostausta, jotka on luettavissa täältä:

 

 

 

 

TATUOINTIHARJOITTELU

TYÖKOKEMUS

Hakijalta ei vaadita aiempaa tatuointitaustaa. Haussa kuitenkin otetaan huomioon hakijan aikaisempi työkokemus tatuointiliikkeissä, asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä, sekä sosiaalisen median parissa.

TAIDETAUSTA

Hakijalla tulee olla erittäin vahva osaaminen kuvataiteissa. Hakija ei tule Krunikan Leimaan opettelemaan piirtämistä tai maalaamista, vaan näiden osaaminen on täytyy olla hanskassa jo haku vaiheessa. Jos koet olevasi yhtä hyvä piirtämään kuin muut Krunan tekijät, niin hyvä.

AIKATAULU

Hakemuksia otetaan vastaan maaliskuun loppuun asti, jonka jälkeen maaliskuun aikana valitaan Krunan uusi tyyppi. Valittu henkilö aloittaa mentoroitavana Krunassa heti sen jälkeen ja kesäkuussa täysipäiväisenä harjoittelijana. Harjoittelu kestää valitusta henkilöstä riippuen 2-4 vuotta.

TYÖAIKA

Harjoittelu on täyspäiväistä, yleensä maanantaista perjantaihin klo 10-17 välillä ja lisäksi mahdollisia viikonlopputöitä tatuointimessuilla tai muissa tapahtumissa. Mentorointi taas on mielellään yli 20 tuntia viikossa.

RAHOITUS

Tatuointharjoitteluun ei myönnetä opintotukea, eikä sitä ole mahdollista suorittaa esimerkiksi toimeentulotuen turvin. Jos hakija on työtön työnhakija kesäkuussa 2019, niin hänelle voidaan myöntää TE-toimiston toimesta 6 kuukautta työkokeiluun tukea, jonka jälkeen on mahdollista saada 12 kuukautta palkkatukea, jolloin työntekijän palkka on noin 1500 euroa kuussa.

TYÖTEHTÄVÄT

Harjoittelijan työtehtäviin kuuluu studion pyörittämisen avustaminen (siivous, myyntitehtävät, ajanvaraukset, kalenterien hallinta yms), vierailijoiden hankkiminen ja heidän asioiden järjestäminen, tatuointiharjoitukset (piirtäminen ja maalaaminen), sekä ensimmäisen harjoitteluvuoden jälkeen itse tatuoiminen.

ARVOT

Hakijalta odotetaan Krunan arvojen jakamista, johon kuuluu suvaitsevaisuus, tasa-arvo, vastuullisuus ja tietenkin taiteellisuus. Vegaanius, päihteettömyys ja nörttiys ovat myös asioita jotka ovat tosi jees, mutta eivät tuo lisäpisteitä valinnassa.

IKÄ

Hakijalta odotetaan vähintään 17 vuoden ikää (ja täysikäisyyttä viimeistään tammikuussa 2020). Vanhempi ikä ei ole este, eikä välttämättä hidaste, mutta yli 30 vuotiailta hakijoilta toivotaan hyvin laajaa verkostoa pääkaupunkiseudulta, sekä kattavaa seuraajakuntaa sosiaalisessa mediassa.

PALKKA

Harjoittelu on palkallinen. Harjoittelijan palkka koostuu mahdollisesta valtion tuesta (työkokeilu, palkkaturva), sekä provikoista, jotka tulee harjoittelijan myynneistä. Myyntiä tulee tatuointitöistä, sekä vierailijoilta perittävistä provikoista.

TYÖPAIKKA

Krunikan Leiman lähtökohtana on kouluttaa työntekijä työskentelemään Krunikan Leimassa. Ensisijaisena tavoitteena on antaa harjoittelijalle eväät ammattimaiseen (=lailliseen) tatuoijan uraan, jolla hän voi elättää itsensä.

TAVOITE

Tavoitteena on koulia harjoittelijasta itsevarma tatuoija, jolla on kansainvälisesti kilpailukykyinen taiteellinen osaaminen, tatuointien tekemiseen vaadittava tekninen osaaminen, sekä hyvät asiakaspalvelutaidot.

VASTUULLISUUS

Krunikan Leimassa ei tehdä pimeää työtä. Ikinä. Tämä käytännössä tarkoittaa sitä, että tällä hommalla ei kovin helposti elätä itseään, eikä todellakaan rikastu. Ainakaan harjoitteluaikoina. Jos sulla on kallis elämä, niin sit tää ei ehkä oo sulle.

ARE YOU OUR NEW ARTIST?

Fill the form and lets find out!


I'M INTERESTED OF

WHEN CAN YOU START?

Thank you!

home